2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Cégünkről

 Cégünk 1991-ben alakult meg mint családi vállalkozás, több évtizedes ácsipari gyakorlatra alapozva. Mára megbízható, sikeres kapcsolatokat tudhatunk magunk mögött neves hazai és külföldi gyártókkal egyaránt. Forgalmazott termékeinknél és kiegészítő szolgáltatásainkkal a kiemelkedő minőségre és megfizethető árakra törekszünk.

 Folyamatos fejlődésünk eredményeként a „Grand-Ácsszerkezet” 2005-ben elnyerte a Construma Nagydíjat, ezzel cégünk igazoltan a szakma élvonalába került.

 Saját üzemeinkben a legkorszerűbb számítógépes technológiával tervezzük és gyártjuk az előre szabott tetőszerkezeteket, és szeglemezes „Gang-Nail” tetőket.

 Telephelyünk 15000 m2 alapterületű, ebből 400 m2 bemutatóterem és iroda, legnagyobb gyártás előkészítő csarnokunk 800m2.

 2009-ben esztergomi telephelyünkön helyeztük üzembe az ország első teljesen automata vezérlésű készházpanel-gyártósorát, így lehetőségünk nyílt kimagasló minőségű készházakkal megjelenni a magyar és mára már a nemzetközi piacon is. Az általunk gyártott tetőszerkezetek és készházak mindegyike külön ÉMI minősítéssel rendelkezik.

 Ha Ön szakember, építkezésbe, felújításba kezdő tulajdonos, viszonteladó vagy ügyes kezű otthoni barkácsoló – a Grand-Ács  Kft. a profi partner, hogy elképzelései megvalósuljanak. Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés, rugalmas kiszolgálás és gazdag termékválaszték várja és segíti Önt döntéseiben.

Bízunk benne, hogy Ön igazi partnerre talál bennünk!

 

 

Cégünk az alábbi építanyagokat forgalmazza:

Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek