2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

ADDITÍV D3D4 edző


Adalék D3-as ragasztóhoz vízállóság növelésére
Név Bruttó ár / Kiszerelés Szállítás
ADDIT D3D4 edző 250 g
Cikkszám: 3783
Ár: 2.590 Ft / db rendelésre db

Alkalmazási terület:

Adalékanyag Technobond D3 ragasztóhoz. Az önmagában D3-as  vízállóságú Technobond D3 ragasztó 3,5-5% additív D3D4 adagolásával D4-es víz- és  főzésálló lesz. A  ragasztások ellenállóbbak lesznek hővel, vízzel, lágyítókkal és számos oldószerrel szemben. Adagolásával a Technobond D3-as ragasztó felhasználható  víz- és  főzésálló ragasztóként az  épületasztalosiparban. Alkalmas belső terekben  erős vizes hatásnak, illetve erős külső  klimatikus hatásoknak kitett  ragasztott  szerkezetekben, amelyekben  a  ragasztott kötésnek legalább az egyik összetevője fából vagy fa szerkezeti  anyagból  készült (pl. lépcsők, ajtók, ablakok ).

 

Felhasználási útmutató: A Technobond D3 ragasztó az Additív D3D4 térhálósítóval biztosítja  az  EN 204 szerinti D4-es vízállósági fokozatot. Bekeverési arány: 100  rész  ra-gasztó és 3,5-5 rész  térhálósító. Alapos, gépi (pl. fúrógépbe rögzített keverőfej) összekeve-rés után felhasználásra kész a ragasztó (kézi keverés nem kielégítő). Elégtelen eloszlatás a kész ragasztóanyagban a részecskék kiválásához vezethet. A bekevert ragasztót a fazékidő alatt  fel  kell  használni. Fazék idő 8-16 óra a hőmérséklettől függően. A ragasztott kötés teljes megszilárdulásához minimum 24 óra, a D4-es vízállóság kialakulásához 7 nap szük-séges.


A Műszaki leírásban közölt alkalmazási területeket és felhasználási technológiákat jelenlegi legjobb  műszaki méreteink alapján javasoljuk, de ezek természetesen nem pótolják a helyi adottságoknak  megfelelő részletes alkalmazási előíráso-kat. Közléseink ilyen értelemben tájékoztató jellegűek!

 

Összetevők: Folyékony és vizes polimerdiszperziókban emulgeálható poliizocianát.

 

Tárolhatóság:

Eredeti zárt csomagolásban minimum 5 hónapig tárolható 30 Coalatt. A készítmény rend-kivül érzékeny a nedvességre. Vízzel kémiai reakcióba lép és térhálósodik. A reakcióban széndioxid képződik, ezért ha a tárolóedénybe víz kerül és légmentesen visszazárják, rob-banás történhet.

 

Műszaki adatok:

Megjelenés: színtelen vagy  halvány színű, enyhe, de jellemző szagú, viszkózus

folyadék.

Viszkozitás  (Brookfield viszkoziméter): :             3400-4000 mPas

NCO-tartalom:                                                      20.0 %

Isocianát monomer:                                              max: 0,25%

Sűrűség:                                                               kb. 1,16 g/cm3

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Orbay Multi vízálló (D3) faipari ragasztóFutárral szállítható termék

Vízálló laminált padlóburkoló és faipari ragasztó

Orbay Multi vízálló (D3) faipari ragasztó
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés