2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Alapozó olaj


A biopin alapozó olaj egy oldószermentes, színtelen, kiváló minőségű olaj, növényi olajokból beltéri használatra. Mélyen beszívódik az alapba, véd a nedvesség hatásaitól és feltüzeli a fa erezetét.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin alapozó olaj 0,375 L
Cikkszám: 3352
6240 Ft / L
Ár: 2.340 Ft / db db
Biopin alapozó olaj 0,75 L
Cikkszám: 3353
4747 Ft / L
Ár: 3.560 Ft / db db
Biopin alapozó olaj 2,5 L
Cikkszám: 3354
3936 Ft / L
Ár: 9.840 Ft / db db

A biopin alapozó olaj egy oldószermentes, színtelen, kiváló minőségű olaj, növényi olajokból beltéri használatra. Mélyen beszívódik az alapba, véd a nedvesség hatásaitól és feltüzeli a fa erezetét. A vakolat alapnál jó tapadást biztosít a falfesték számára és csökkenti a nedvszívó képességét.

 

Felhasználási terület: kezeletlen fa alapozásához beltérben valamint vakolat erősítéséhez és mélyalapozáshoz.


Felhordás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek és kémiailag semlegesnek kell lennie; a feldolgozási hőmérséklet legalább 10 oC; a trópusi fáknál és a tölgynél végezzen próbát; használat előtt jól fel kell keverni és ecsettel vékonyan és egyenletesen felhordani.

 

Műszaki leírás

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Deko-TrendFutárral szállítható termék

A biopin deko-trend egy selyemfényű…, oldószermentes lakk, növényi olajokból beltéri használatra. Erős fedőhatású és hosszútávon rugalmas felületet biztosít.

Deko-Trend
Beltéri lazúrFutárral szállítható termék

A biopin beltéri lazúr oldószermentes, selyemfényű lazúr dekoratív fafelületek beltéri kezelésére. A növényi olajai védik a szennyeződésektől, vízállóvá és légzésaktívvá

Beltéri lazúr
FalfestékFutárral szállítható termék

A biopin falfesték egy oldószermentes, igen kiadós, matt fehér, jó fedőhatású falfesték plafon és fal felületekre beltérben.

Falfesték
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés