2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Azzurro beton tetőcserepek

Azzurro - mi adjuk a védelmet...
 

A Magyar Családi tulajdonú cég, a Dunacenter Beton Kft. az ország szívében, Pakson, harminc éves betongyártási tapasztalatra, illetve a közel száz évre visszatekintő Paksi cserépgyártási hagyományokra épülve a mai modern itáliai technológiát használva készíti termékeit.

A gyártás során nagy hangsúlyt fektet a környezet védelmére, természetes anyagokat használ: kvarchomok, zúzott mészkő(cement) és víz keverékét, valamint környezetbarát, Bayer és Einza festéket az alapanyag színezéséhez és a felületkezelésekhez.

Az Azzurro ma már márkanév és az elmúlt években a legnagyobb kihívója és alternatívája lett az elterjedt, különböző típusú, gyártmányú betoncserepeknek. A magas minőséghez, profi felületkezelést, a folyamatosan megújuló gyártástechnológiát használ. Felhasználóbarát áraik azonban lényegesen alacsonyabbak és elérhetőbbek.

Kutatás- fejlesztés: A termékfejles folyamatos a cégen belül, mind forma, mind színválaszték tekintetében. A jól képzett szakemberek elhivatottsága, kreativitása garancia a divatos formára és a kiváló minőségre.

Aa Azzurro termékpelettájának alapját az Azzorro Primo és az Azzurro Grande termékcsalád jelentette, a választékot később az elegánsan letisztult formavilágú, a hagyományos, valamint műemléképületek felújítására is ajánlott, 2007-ben Construma és Magyar Termék Nagydíjas Hódfarkú és Pannonia cserepeinkkel bővítette.

Az elmúlt évek történései újabb kihívás elé állították a céget, az új termékfejlesztések eredményeként minden vásárló számára ideális megoldást kínáló cserépválasztékot tud nyújtani. A Grande maga az elegancia, az Unico a felújítók tökéletes társa, a Nomád pedig egy új gondolkodás és árképzés gyermeke.

 

Mit jelent a wincolor?

Innovatív, a legkényesebb igényeket kielégítő felületkezelési technikánk a német Einza festékgyártó által kifejlesztett  WINCOLOR, mely a jelenleg ismert leghatékonyabb felületi védelem a tetőcserép piacon.

 

Az Azzurro tetőcserepekről és a választható színekről bővebben itt tájékozódhat.

Az aktuális akciós árainkról érdeklődjön kolléggáinknál, vagy kérjen árajánlatot az ajánlatkérés menüpontban illetve az info@grandacs.hu e-mail címen.Azzurro termékkatalógus


Figyelem! A feltüntetett színek a valóságban eltérők lehetnek!

Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés