2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Beltéri (bútor) lakk aqua


A biopin bútorlakk (biolakk) egy selyemfényű, oldószermentes színtelen lakk növényi olajokból és gyantákból beltéri fa felületek számára.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin beltéri lakk 0,375 L
Cikkszám: 3355
13200 Ft / L
Ár: 4.950 Ft / db db
Biopin beltéri lakk 0,75 L
Cikkszám: 3356
9520 Ft / L
Ár: 7.140 Ft / db db
Biopin beltéri lakk 2,5 L
Cikkszám: 4503
6752 Ft
Ár: 16.880 Ft / db db

A biopin bútorlakk (biolakk) egy selyemfényű, oldószermentes színtelen lakk növényi olajokból és gyantákból beltéri fa felületek számára.

 

Felhasználási terület: színtelen lakkozott bútorlakk, fa felületek, gyerekjátékok stb. kezelésére beltérben. Járulékos anyagokban gazdag fák esetén mint pl. tölgy, gesztenye és néhány trópusi fafaj valamint a parafák, furnérok, OSB padlók ragasztóanyagának lágyítóanyaga erőteljesen lassíthatják a száradást, vagy elszíneződést okozhatnak, ezért próbakezelést kell végezni. Padlókhoz a biopin padlólakk ajánlott.Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie. 10 oC alatt ne használjuk. Használat előtt jól fel kell keverni. Vékonyan és egyenletesen ecsettel vagy hengerrel vihető fel.Új felület: két réteg biopin bútorlakkal; első rétegnél kb. 10 % vízzel felhígítani.Felújítás: a régi felületet letisztogatni, adott esetben átcsiszolni, majd 1-2 réteg bútorlakkot felvinni. Sérült felületeket teljesen eltávolítani, majd új réteget felvinni.

 

Színek: színtelen

 

Műszaki adatlap

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Méhviaszlazúr aquaFutárral szállítható termék

A biopin méhviaszlazúr egy áttetsző színes és színtelen, oldószermentes, vizesbázisú, légzésaktív viaszlazúr beltéri fa felületek számára

Méhviaszlazúr aqua
Alapozó olaj aquaFutárral szállítható termék

A biopin alapozó olaj egy oldószermentes, színtelen, kiváló minőségű olaj, növényi olajokból beltéri használatra. Mélyen beszívódik az alapba, véd a nedvesség hatásaitól

Alapozó olaj aqua
KeményviaszFutárral szállítható termék

A biopin természetes keményviasz légzésaktív, víztaszító befejező kezelés nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre. Selyemfényű víz és szennytaszító felületet képez.

Keményviasz
Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek