2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Beltéri lazúr aqua


A biopin beltéri lazúr oldószermentes, selyemfényű lazúr dekoratív fafelületek beltéri kezelésére. A növényi olajai védik a szennyeződésektől, vízállóvá és légzésaktívvá teszik a felületet. Egyszeri felületkezelés.
Szín kíválasztása:
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin beltéri lazúr 0,375 L
Cikkszám: 3361
10107 Ft / L
Ár: 3.790 Ft / db db
Biopin beltéri lazúr 0,75 L
Cikkszám: 3362
7560 Ft / L
Ár: 5.670 Ft / db db
Biopin beltéri lazúr 2,5 L
Cikkszám: 4370
5884 Ft / L
Ár: 14.710 Ft / db db

A biopin beltéri lazúr oldószermentes, selyemfényű lazúr dekoratív fafelületek beltéri kezelésére. A növényi olajai védik a szennyeződésektől, vízállóvá és légzésaktívvá teszik a felületet. Egyszeri felületkezelés.
 


Felhasználási terület: kezeletlen tűlevelű fák beltéri kezeléséhez; pl. lambéria, látható gerenda, beltéri ajtó vagy gyerekjáték. Más fafajták esetében (főleg tölgy és trópusi fák esetében) próbakezelést kell végezni.


Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell. Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 oC. A beltéri lazúrt használat előtt jól fel kell keverni és ecsettel vékonyan, és egyenletesen rostirányba felhordani


Új felület kezelés: erősen nedvszívó felületek esetében biopin alapozó olajjal alapozunk majd 2x a beltéri lazúrral kezeljük a felületet.


Felújítás: régi lakk és lazúrrétegeket teljesen el kell távolítani. Biopin alapozó olajjal alapozni. A régi beltéri lazúrral kezelt felületeket letisztítani és finoman megcsiszolni. 1-2x beltéri lazúrral kezelni.

 

Műszaki adatlap

 

 

Figyelem! A feltüntetett színek a valóságban eltérők lehetnek!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Méhviaszlazúr aquaFutárral szállítható termék

A biopin méhviaszlazúr egy áttetsző színes és színtelen, oldószermentes, vizesbázisú, légzésaktív viaszlazúr beltéri fa felületek számára

Méhviaszlazúr aqua
Alapozó olaj aquaFutárral szállítható termék

A biopin alapozó olaj egy oldószermentes, színtelen, kiváló minőségű olaj, növényi olajokból beltéri használatra. Mélyen beszívódik az alapba, véd a nedvesség hatásaitól

Alapozó olaj aqua
Beltéri (bútor) lakk aquaFutárral szállítható termék

A biopin bútorlakk (biolakk) egy selyemfényű, oldószermentes színtelen lakk növényi olajokból és gyantákból beltéri fa felületek számára.

Beltéri (bútor) lakk aqua
Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek