2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Bochemit penész elleni szer


Folyékony szórófejes készítmény; azonnal eltávolítja a háztartásban található penészt, gombát, algát, zuzmót miközben fertőtleníti a felületet. Az elszürkült fát éa fából készült elemeket gyorsan és egyszerűen helyreállítja.
Név Bruttó ár / Kiszerelés Szállítás
Bochemit penész elleni szer 0,5L
Cikkszám: 4105
3008 Ft / L
Ár: 1.504 Ft / db raktáron db

Alkalmazható:

vakolat, fal, kő, márvány, gránit, természetes fa, kerámia, csempe, üveg-kerámia, sértetlen zománc, üveg, szilikon.

 

Használati utasítás:

Permetezze be a problémás helyeket 10-15 cm távolságból, majd hagyja, hogy a készítmény kifejtse hatását. 15-20 perc után öblítsük le a kezelt felületet vízzel, vagy hagyja a készítményt megszáradni. Ne távolítsa el a penészt a készítmény alkalmazása előtt, a veszélyes spórák terjeszkedésének elkerülése érdekében. Abban az esetben, ha a kezelendő felület túlságosan nagy kiterjedésű, ismételje meg többször a műveletet. Konzerváló hatás nélküli. Kerülje a készítmény ruhaneművel való érintkezését. Nem alkalmas színezett és lakkozott fára. A fém felületeket azonnal le kell öblíteni vízzel.

 

Aktív összetevők:

  • Nátrium hipoklorit 47g/kg (EC231-668-3)

 

Tárolás:

Tárolja az eredeti jól lezárt tartályba. Tartsa elkülönítve gyúlékony anyagoktól, élelmiszertől, italtól, ivóvíztől, és takarmánytól. Tárolja száraz és időjárás védett területen. Ne tárolja savakkal és savas anyagokkal. Védje a direkt napsütéstől és hőforrásoktól. Tárolási hőmérséklet -10°C-tól +25°C-ig. Tárolja függőleges helyzetben.

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Bochemit Opti F+Futárral szállítható termék

Hosszan tartó megelőző védelmet nyújtó, széles spektrumú, vízzel hígítható, koncentrált gombaölő és rovarirtó szer, a fából történő kimosódás elleni fokozott ellenállással.

Bochemit Opti F+
Bochemit AntiflashFutárral szállítható termék

Vízzel hígítható koncentrátum a fa gyúlékonyságának csökkentésére, megelőző gombaölő és rovarirtó hatással.

Bochemit Antiflash
Bochemit Plus I Futárral szállítható termék

Felhasználásra kész rovarölő készítmény fapusztító rovarok elpusztítására a fertőzött fában, illetve későbbi megelőző védelmet nyújt az újrafertőződéssel szemben, preventív

Bochemit Plus I
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek