2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Creaton kerámia tetőcserepek

A Creaton tető természetes, tartós és értékálló
 


Kerámia tetőcserép - a legkedvezőbb ökomérleggel

Kutatási adatok bizonyítják, hogy a kerámia tetőcserép a gyártási technológiának, a felhasznált alapanyagoknak és élettartamának köszönhetően, teljes életciklusát vizsgálva, a tetőfedő anyagok között a legkisebb mértékben terheli a környezetét, a legkedvezőbb az ún. ökológiai mérlege. A kerámia tetőcserép csak természetes anyagok felhasználásával készül: alkotóelemei a föld és a víz, amely tűz segítségével válik környezetbarát és tartós építőanyaggá.  A kerámia tetőcserepek élettartama több emberöltőnyi, akár 100 év is lehet.


Technológia – egyensúlyban a természettel

A ma használt gyártási technológia a környezetterheléshez igen kis mértékben járul hozzá. Az ezt célzó beruházásokra a Creaton jelentős összeget fordít minden országban. A gyártáshoz szükséges agyag bányászata a legnagyobb körültekintéssel zajlik. A már nem használt területeket pedig szintén a legnagyobb körültekintéssel, rekultiválva adja vissza az ipar a környezetnek.

 

Kiváló magyar agyag

Magyarország egyik legjobb minőségű agyaga Lentiben található, amely teljesen mentes a mésztartalomtól, így a mészzárványok kialakulása teljesen kizárt. Miért ellensége a mész a kerámia tetőcserépnek? Tévedés azt hinni, hogy a kiváló minőségű, tartós felületű kerámia tetőcserepet a jégverés károsíthatja. Ha a ház tulajdonosa a sérült felületű tető az ereszcsatornán keresztül a földre kerülő leváló darabkáival a csatorna előtt találkozik, biztos lehet abban, hogy sérült a tetőcserép felülete. Ennek leggyakoribb oka a mészzárványok kialakulása. Az egyes agyag alapanyagokban megtalálható mész könnyebb szerkezetű, mint az agyag. A kerámia fagyás hatására a meszet kis fehér darabkák formájában kilöki magából és a helyén apró kráterek keletkeznek. Ennek következtében a kerámia tetőcserép kevéssé e llenállóvá válik az időjárás viszontagságaival szemben. A sérült felületű tetőcserepet az eső, a hó, a jég és a fagy tovább károsítja. A Creaton tetőcserepei
esetén ez kizárt.

 

A márka nyújtotta minőségi előnyökkel a tetőfedők és az építészek, az építőanyag-kereskedelem szakemberei és az építtetők számára. Ezek az előnyök jelentik a bizonyítékot arra, hogy az emberek joggal bíznak a CREATON-kerámia-cserepekben.

 

Natúrvörös

 

Engób


Üvegmáz

 

 

A Creaton tetőcserepekről és a választható színekről bővebben itt tájékozódhat.

Az aktuális akciós árainkat az árlisták menüpontban, vagy ide kattintva éri el.

Creaton tetőcserepekről árajánlatot az ajánlatkérés menüpontban, vagy az info@grandacs.hu e-mail címen kérhet.

 

Creaton termékkatalógus
 

Figyelem! A feltüntetett színek a valóságban eltérők lehetnek!

Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés, weboldal készítésLinkek