2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Deko-Trend


A biopin deko-trend egy selyemfényű…, oldószermentes lakk, növényi olajokból beltéri használatra. Erős fedőhatású és hosszútávon rugalmas felületet biztosít.
Szín kíválasztása:
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin Deco-Trend 0,75 L
Cikkszám: 3363
6333 Ft / L
Ár: 4.750 Ft / db db

A biopin deko-trend egy selyemfényű…, oldószermentes lakk, növényi olajokból beltéri használatra. Erős fedőhatású és hosszútávon rugalmas felületet biztosít.

 

Felhasználási terület: deko-trend hatás eléréséhez fára pl. ablak, ajtó, szegélyléc beltérben. Tölgynél valamint trópusi fáknál csak előzetes próba után alkalmazható. Járófelületre nem alkalmas.


Felhordás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie és a fém felületeknek rozsdátlanítani kell. A feldolgozási hőmérséklet legalább 10 oC. Felhordásra kész állapotú, de szükség esetén vízzel hígítható. Használat előtt jól felkeverjük és ecsettel vagy lakkhengerrel vékonyan és egyenletesen felhordjuk.


Előkezelés: trópusi és erősen nedvszívó fafelületek esetében biopin növényi alapú hígítóval (narancsolaj) átdörzsöljük majd hagyjuk száradni.


Feldolgozás: 2x biopin deko-trend festekkel. Rétegek között a száradást kivárjuk majd finom papírral vagy paddal megcsiszoljuk.


Felújítás: mozgó, régi rétegeket csiszoljuk le majd tisztítsuk. Ismeretlen vagy akrillakk esetén végezzünk próbakezelést. 1-2 réteg színes fedőlakkot vigyünk fel. Sérült régi rétegeket teljesen távolítsuk el és mint új felület kezeljük.

 

Műszaki adatlap

 


 

 

Figyelem! A feltüntetett színek a valóságban eltérők lehetnek!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

MéhviaszlazúrFutárral szállítható termék

A biopin méhviaszlazúr egy áttetsző színes és színtelen, oldószermentes, vizesbázisú, légzésaktív viaszlazúr beltéri fa felületek számára

Méhviaszlazúr
Alapozó olajFutárral szállítható termék

A biopin alapozó olaj egy oldószermentes, színtelen, kiváló minőségű olaj, növényi olajokból beltéri használatra. Mélyen beszívódik az alapba, véd a nedvesség hatásaitól

Alapozó olaj
Beltéri (bútor) lakkFutárral szállítható termék

A biopin bútorlakk (biolakk) egy selyemfényű, oldószermentes színtelen lakk növényi olajokból és gyantákból beltéri fa felületek számára.

Beltéri (bútor) lakk
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés