2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Eco-Tor garázsgapuk

Az Eurogate 2000 Kft. hosszú idő szakmai és kaputelepítői tapasztalata után 2001-ben alakult meg és jelent meg a piacon a saját gyártású termékével az EcoTor- ral. A cég zászlója alá az évek folyamán számos nagy múltra visszatekintő partner tömörült. Folyamatos, tudatos és innovatív fejlesztéseik eredményeként mára Magyarország kaputechnikai piacának, egyik legdominánsabb terméke lett az EcoTor garázs- és ipari kapu. A kollégák kitartó és áldozatos munkájának köszönhetően az ország minden területén megtalálhatóak viszonteladóik, akik az EcoTor termék és rendszer tökéletes ismeretével igyekeznek minden vásárlói igénynek megfelelni.

Az EcoTor kapu nem csak a magyarországi, hanem a nemzetközi szabványnak is tökéletesen eleget tesz, és hogy ne csak az EcoTor kapu, hanem annak előállítása is a legprofesszionálisabb legyen, az Eurogate 2000 Kft-nél bevezették az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert és üzembe állítottak egy CNC vezérelt robotgépet.

 

 

 

Eco-Tor garázskapukkal kapcsolatban érdeklődjön vagy kérjen ajánlatot az ajánlatkérés menüpontra kattintva, vagy az info@grandacs.hu email címen!

 

 

 

 

Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek