2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Falfesték aqua


A biopin falfesték egy oldószermentes, igen kiadós, matt fehér, jó fedőhatású falfesték plafon és fal felületekre beltérben.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin falfesték 5 L
Cikkszám: 3359
3820 Ft / L
Ár: 19.100 Ft / db db
Biopin falfesték 10 L
Cikkszám: 3360
2871 Ft / L
Ár: 28.710 Ft / db db

A biopin falfesték egy oldószermentes, igen kiadós, matt fehér, jó fedőhatású falfesték plafon és fal felületekre beltérben. Légzésaktív és színre keverhető.

 

Felhasználási terület: régi jól tapadó falfestékre, ásványi alapokra valamint fű…részporos, üvegszálas, textil és papír tapétára beltérben.


Felhordás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek és az ásványi alapoknak kémiailag semlegesnek kell lennie. A nem jól tapadó régi festékrétegeket lekaparjuk, az enyves festékrétegeket adott esetben teljesen lemossuk. A feldolgozási hőmérséklet legalább 8 °C. Felhordásra kész állapotú, de szükség esetén vízzel hígítható; használat előtt jól felkeverjük és korongecsettel, hengerrel vagy szórással felhordjuk; általában  egy réteg elég. Fűrészporos tapéta és egyéb erősen szívó felületet vagy kontrasztgazdag sötét alapokra egy második réteg is szükséges lehet.

 

Színek: fehér

 

Műszaki adatlap

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Beltéri lazúr aquaFutárral szállítható termék

A biopin beltéri lazúr oldószermentes, selyemfényű lazúr dekoratív fafelületek beltéri kezelésére. A növényi olajai védik a szennyeződésektől, vízállóvá és légzésaktívvá

Beltéri lazúr aqua
KeményviaszFutárral szállítható termék

A biopin természetes keményviasz légzésaktív, víztaszító befejező kezelés nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre. Selyemfényű víz és szennytaszító felületet képez.

Keményviasz
Beltéri (bútor) lakk aquaFutárral szállítható termék

A biopin bútorlakk (biolakk) egy selyemfényű, oldószermentes színtelen lakk növényi olajokból és gyantákból beltéri fa felületek számára.

Beltéri (bútor) lakk aqua
Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek