2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Grewin - Kömmerling nyílászárók

A GREWIN Ablakrendszerek termék-, és formavilága rendkívül változatos. Az ablak-ajtócsaládokban a legmodernebb technika és a legmagasabb komfortigény kapcsolódik össze.
A kiváló minőségű PREMIER nyílászárókban még évtizedek múltán is örömét leli használója, minőségüket 30 évig garantáltan megtartják, s ezen idő alatt időszakos karbantartást, állag megóvást nem, csupán hagyományos tisztítást igényelnek.
A kiváló minőségű német KÖMMERLING alapanyagokból gyártott műanyag nyílászárók egyaránt szólnak azoknak, akik a karakteresebb vonalvezetést kedvelik, és azoknak is, akik az új generációs modelleket látják szívesen otthonukban.
A műanyag nyílászárók alaktartósságát és a szilárdságát a beépített acélidomok, jó hőszigetelést pedig a 4-5-6 kamrás műanyag profilok garantálják. Az ablakok, ajtók optimális hőszigetelését a több kamrás tok- és keretkialakítás mellett a megfelelő üvegezés biztosítja.
A nyílászárókba épített, kiemelésgátlóval ellátott GU vasalat-rendszerek nemcsak a nyílászárók tökéletes működését biztosítják, hanem betörés ellen is védenek.
Felszereltségben és külső megjelenésben változó ablak-ajtócsaládokból a vásárló igényeihez és lehetőségeihez képest szabadon válogathat

 

 

 

Grewin nyílászárókkall kapcsolatban érdeklődjön vagy kérjen ajánlatot az ajánlatkérés menüpontra kattintva, vagy az info@grandacs.hu email címen!

 
Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek