2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Holz-Team beltéri nyílászárók

Minden Holz Team termékhez német származású, három rétegben ragasztott, hibamentes faanyagot használnak, garantálva a gyártmányok alak- és mérettartósságát. A famegmunkálást nagy pontosságú CNC gépekkel végzik.
A védőréteg felhordása előtt a munkadarabok több lépcsős csiszoláson mennek keresztül. Ezt követően a vevői igény szerint festett, vagy lazúr kivitelben készülhetnek el. Csak vizesbázisú, oldószermentes, környezetbarát felületkezelő anyagok kerülnek felhasználásra. A színek, színkombinációk a mindenkor érvényben lévő színminta kollekcióból tetszés szerint kiválaszthatóak.
A külső nyílászárók minden esetben kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel készülnek. A hő- és zajvédelem a legszigorúbb elvárásoknak is megfelel.
A tok alsó vízszintes, időjárási hatásoknak különösen kitett részét is védi az ún. takart vízvető. Alapkivitelben natúr eloxált színű, de választható sötét bronz eloxált kialakításban is.
A termékekbe épített ROTO és G-U vasalat hosszú időre garantálja a működés biztonságát és a korrózió védelmet.
A beépített szárnyosztások karakteres megjelenést adnak az ajtóknak, ablakoknak.

Beltéri ajtó:
Kétrétegű, hibamentes faanyagból készített termék, utólag szerelhető tokkal.
Felületkezelése a külső nyílászárók színével azonos is lehet.
Az ajtószárny kialakítását az Ön igényei szerint végezzük.

 

 

 

Holz-Team nyílászárókkall kapcsolatban érdeklődjön vagy kérjen ajánlatot az ajánlatkérés menüpontra kattintva, vagy az info@grandacs.hu email címen!

 

 

Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek