2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Holzschutz-Grund alapozó


Színtelen, folyékony, fungicid alapozó
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Remmers Holzschutz-Grund alapozó 0,75 L
Cikkszám: 3403
4176 Ft / L
Korábbi ár: 3.312 Ft
Akciós ár: 3.132 Ft / db
db
Remmers Holzschutz-Grund alapozó 2,5 L
Cikkszám: 3404
2945 Ft / L
Ár: 7.273 Ft / db db
Remmers Holzschutz-Grund alapozó 5 L
Cikkszám: 3405
2500 Ft / L
Ár: 12.362 Ft / db db

Felhasználási terület

Az Aidol Holzschutzgrund szer talajjal nem érintkező faanyag korhadás és kékülés elleni megelőző védelmére alkalmas. Az impregnálásra és alapozásra használható különösen a mérettartó fa építőelemekhez, pl. ablakokhoz, külső ajtókhoz, redőnyökhöz, továbbá felújítási munkálatoknál alapozóként.

 

Tulajdonságok

Az Aidol Holzshutzgrund alapozó szer megelőző védelmet biztosít a faanyagot elszínező és farontó gombák ellen. Az Aidol Holzschutzgrund ellenáll a duzzadásnak és nedvességszabályozó. Tapadást javító alapozó a lazúrokkal és fedőfestékkel történő utólagos kezelésnél.

 

Feldogozás

Mázolás, merítés, elárasztás; szórás kizárólag zárt rendszerben.
Az aljzatnak zsír-, viasz-, szennyeződés- és pormentesnek kell lennie. Távolítsuk el a rétegképző bevonatokat, pl.vastagrétegbevonatokat, fedőlakkokat és festékeket! A bitumenes anyagokat és műanyagokat fedjük le! A növényeket kötözzük vissza! A faanyag nedvességtartalma legfeljebb 15 % lehet. Az anyagot 2 munkamenetben, ecsettel vigyük fel!
Az Aidol Holzschutzgrund felhasználásra kész, és hígítatlanul kell feldolgozni. A megbontott göngyöleget jól zárjuk vissza és tartalmát minél hamarabb használjuk fel. Száradás után (legalább 24 óra) következhet a lazúrokkal, fedőlakkal vagy festékkel történő átfestés. Az átfestésre négy héten belül kerüljön sor. A kezelt fát a teljes kiszáradásáig ,nem áteresztő, kemény aljzaton kell tárolni, hogy ne kerüljenek káros anyagok a talajba, ill. az esetlegesen lecsepegő anyagot az előírásoknak megfelelően tárolni vagy ártalmatlanítani lehessen. A szert nedves időjárásban vagy közvetlen csapadékos időjárásban nem szabad felhordani.

 

Tudnivalók

A favédőszerek biocid hatóanyagot tartalmaznak a fakártevők ellen.
Az alkalmazása kizárólag a használati útmutatás szerint és engedélyezett a felhasználási területeken lehetséges. Helytelen használata egészségkárosodáshoz és környezeti károkhoz vezethet. Rendeltetésszerű használat során élelmiszerrel vagy takarmánnyal kapcsolatba kerülő faanyagok nem kezelhetők ezzel a készítménnyel. Kizárólag szakcégeken keresztül alkalmazható. A szer és maradékai nem juthatnak természetes vizekbe, talajba vagy csatornahálózatba! Nyílt láng használata tilos. Bedolgozás után a fa egészen addig nagyon gyúlékony, ameddig az oldószer el nem párolog. A méhkaptárakat és melegházak belsejét ne kezeljük az Aidol Holzschutzgrund készítménnyel!

 

Anyagszükséglet

140-160 ml/m2.

 

Száradás

Kb. 24 óra, erősen nedvszívó fa-anyagnál és nedves hideg időjárásnál a száradás lassulhat.

 

Tárolás

Eredeti zárt göngyölegben száraz, hűvös és fagymentesen 5 évig tárolható.
A göngyöleget használat után jól le kell zárni. A merítő kádakat tömören le kell zárni. A termék nem kerülhet illetéktelenek kezébe, mindenek előtt gyermekektől és állatoktól biztonságba kell helyezni. A tárolása során, a természetes vizekre veszélyes anyagokra vonatkozó előírásokat be kell tartani.

 

Szín: színtelen

 

Műszaki adatlap

Biztonsági adatlap

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 5 L-es vagy nagyobb kiszerelésű festékeket és faanyagvédőszereket a futárcég által előírt csomagolásnak megfelelően különálló csomagként tudjuk csomagolni és postázni!

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Adolit BQ-30 favédőszerFutárral szállítható termék

Vízben oldódó, nehézfémmentes, folyékony favédő koncentrátum

Adolit BQ-30 favédőszer
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés