2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

IKO zsindelyek

Az IKO vezető név a magas minőségű tetőzsindelyek piacán. A cég a termékek széles skáláját kínálja, köszönhetően a zsindelyek gyártása és kezelése során mutatott szakértelme által elnyert elismerésnek.
A tetőzsindelyek ideális tetőfedő anyagai mind az új építésű épületeknek, mind a felújítási projekteknek. Bármely stílust is kedveli, az IKO-nak garantáltan olyan átfogó termékskálája van tetőzsindelyekből és tartozékokból, amely biztosítja Önnek, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő terméket..Mind a saját, mind pedig egy független európai laboratórium bizonyítja időről időre termékeink minőségét. Az általunk nyújtott szolgáltatások szintje is páratlan, mivel újabb és újabb innovatív technikákat és termékeket fejlesztünk. 60 év tapasztalata fejlesztette zsindelyeink minőségét és a széles körű választékát a mai szintre. Ez biztosítja, hogy az IKO továbbra is meghatározója világszerte annak a nívónak, amelyhez a többi tetőzsindelyt hasonlítják.
Az IKO zsindelyek olyan széles szín és vágási forma választéka érhető el, amely minden épület típus és környezet esetén alkalmazható. A termék hosszan megőrzi esztétikus megjelenését, köszönhetően UV ellenálló tulajdonságának. Ez a rugalmasság és kínálat eredményezi mindenféle kreatív lehetőség felfedezését.

 


Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek