2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

KK Kavics Beton

A kertünk és a külső terek sokoldalúsága

A városokban egyre kevesebb élettér marad rohanó világunkban. Egy jó környezet pedig nagyon fontos feltétele a pozitív életérzésnek.
Akinek vannak gyermekei, abban kialakul a természetes igény, hogy számukra megfelelő élettereket teremtsen a kertben, a szabadban. A kert és házunk külső terei a találkozás, a pihenés fontos helyei.
Fontos, hogy ezeket úgy alakítsuk ki, hogy több célt is szolgáljanak egyszerre. Legyenek a játék, a pihenés, a kikapcsolódás, baráti és családi összejövetelek helyszínei, szemet gyönyörködtető virágágyások és ínycsiklandozó fűszernövények otthona.
A formák, színek és felületek sokoldalúsága a betont a térkialakítás rugalmasan bevethető eszközévé teszik.

 

100 % természet

A beton nagyszerű anyag: ellenálló, tartós, időtlenül szép, könnyen munkálható, határtalanul formálható és akármennyire is furcsa: TERMÉSZETES.

Sokan nem tudják, vagy nem gondolnak rá, hogy a beton is természetes anyag, pedig ezt már a régi rómaiak is tudták és alkalmazták.

Mert mi is tulajdonképpen a beton? Olyan termék, amely csupa természetes anyagból áll össze: hazai homokból, kavicsból, tört kavicsból, itthon előállított cementből és vízből.

Térkővé formálva természetes vas-oxid festékkel színezzük és márvány, gránit és bazalt őrleményekkel szépítjük a felületét.

Fedezze fel az Önben rejlő kreativitást a KK Kavics Beton segítségével!

 

 

KK Kavicsbeton térkövekről árajánlatot az info@grandacs.hu címen kérhet.

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek