2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Keményviasz


A biopin természetes keményviasz légzésaktív, víztaszító befejező kezelés nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre. Selyemfényű víz és szennytaszító felületet képez.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin természetes keményviasz 0,75 L
Cikkszám: 3357
12320 Ft / L
Ár: 9.240 Ft / db db
Biopin természetes keményviasz 2,5 L
Cikkszám: 3358
8692 Ft / L
Ár: 21.730 Ft / db db

A biopin természetes keményviasz légzésaktív, víztaszító befejező kezelés nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre. Selyemfényű víz és szennytaszító felületet képez. Száradás után alkalmas élelmiszerekkel való érintkezésre.

 

Felhasználási terület: beltérben, erős igénybevételnek kitett fafelületek, fapadlók, kezeletlen konyhai munkalapok, kezeletlen parafapadló befejező kezelésére, valamint mázatlan kerámia kezelésére.


Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie; az ásványi felületeknek kémiailag semlegesnek kell lennie. A keményviaszt egy nem szálalódó ronggyal vagy nagyobb felületek esetében tárcsás polírozógéppel visszük fel.


Előkezelés: biopin természetes keményolajjal vagy biopin alapozó olajjal (padlóknál nem) alapozunk. Száradás után finom csiszolópapírral átcsiszoljuk.


Viaszolt felület elkészítése: egyszer, vékonyan egyenletesen felhordjuk a keményviaszt, majd 3-6 óra múlva nem szálalódó ronggyal, polírozógéppel vagy padlófényesítővel stb. felpolírozzuk; a felületet eleinte óvatosan terheljük; szükség esetén még egy réteg keményviaszt vigyünk fel.


Ápolása: enyhén szappanos vízzel, esetenként biopin padlóápolóval tisztítsuk; erős elhasználódás esetén tisztítsuk meg a felületet és egy réteg biopin természetes keményviaszt vigyünk fel.

 

Színek: színtelen

 

Műszaki adatlap

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Alapozó olaj aquaFutárral szállítható termék

A biopin alapozó olaj egy oldószermentes, színtelen, kiváló minőségű olaj, növényi olajokból beltéri használatra. Mélyen beszívódik az alapba, véd a nedvesség hatásaitól

Alapozó olaj aqua
Beltéri (bútor) lakk aquaFutárral szállítható termék

A biopin bútorlakk (biolakk) egy selyemfényű, oldószermentes színtelen lakk növényi olajokból és gyantákból beltéri fa felületek számára.

Beltéri (bútor) lakk aqua
Beltéri lazúr aquaFutárral szállítható termék

A biopin beltéri lazúr oldószermentes, selyemfényű lazúr dekoratív fafelületek beltéri kezelésére. A növényi olajai védik a szennyeződésektől, vízállóvá és légzésaktívvá

Beltéri lazúr aqua
Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek