2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Kerti-faolaj aqua


A biopin kertifaolaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faépítmények számára, mint pl: kerítés, pergola, kerti fajátékok, fateraszok.
Szín kíválasztása:
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin kerti-faolaj 0,75 L
Cikkszám: 4506
8680 Ft / L
Ár: 6.510 Ft / db db
Biopin kerti-faolaj 2,5 L
Cikkszám: 3338
4116 Ft / L
Ár: 10.290 Ft / db db

A biopin kertifaolaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faépítmények számára, mint pl: kerítés, pergola, kerti fajátékok, fateraszok. A magas minőségű… növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket, és felújítják a régieket. Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést. Favédőszert nem tartalmaz.
 

Felhasználási terület: kezeletlen, nagynyomáson impregnált és olajozott fák kültéri kezelésére. Nem alkalmas tölgyfára, valamint zártpórusú ill. nem nedvszívó fafelületekre.
 

Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek; A régi lakk és festékrétegeket teljesen el kell távolítani, az elszürkült fafelületeket az egészséges rétegig vissza kell csiszolni. A nagynyomáson impregnált fát 1-2 hónapig ki kell tenni a szabadba és az előforduló sókirakódást  kefével el kell távolítani. Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 oC. Vékonyan egyenletesen.
 

Első kezelés: a kertifaolajjal kezelt vagy olajozott fa felületekre 1 réteget, nagynyomáson impregnált vagy kezeletlen fa felületére 2 ill. 3 réteget kell felvinni.


Felújítás: A fafelületnek megfelelően kell végrehajtani az ápolást és a felújítást. 1-3 réteg kertifaolajat kell felvinni az elhasználódástól függően.

 

Műszaki adatlap

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

TeraszolajFutárral szállítható termék

A biopin teraszolaj egy magas minőségű, speciális olaj kültéri teraszok, faépítmények, stégek kezelésére.

Teraszolaj
Szürküléseltávolító aquaFutárral szállítható termék

Megbízhatóan tisztít és a fa fakításával eltünteti a szürkülést. A kókuszzsírsav és a természet azonos lóheresav (oxálsav) természetes hatóanyagaival tisztít.

Szürküléseltávolító aqua
KertibútorolajFutárral szállítható termék

A biopin kertibútorolaj páraszabályozó, speciális olaj növényi összetevőkből. A kezelt kerti bútorok jobban taszítják a vizet és könnyebben ápolhatóak.

Kertibútorolaj
Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek