2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Kertibútorlakk


Strapabíró, átlátszó, befejező kezelés bel- és kültérben. Időjárás-, víz- és dörzsölésálló felületet képez.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin kertibútorlakk 0,75 L
Cikkszám: 3339
12667 Ft / L
Ár: 9.500 Ft / db db
Biopin kertibútorlakk 2,5 L
Cikkszám: 3340
11204 Ft / L
Ár: 28.010 Ft / db db

Strapabíró, átlátszó, befejező kezelés bel- és kültérben. Időjárás-, víz- és dörzsölésálló felületet képez. A válogatott növényi olajok jó beszívódási és tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek és hosszútávon rugalmas felületet képeznek. Magasfényű.
 

Felhasználási terület: bel- és kültéri fafelületek (nedves helyiségek berendezése, kerti bútor, padló, parketta stb.), parafapadló és különböző ásványi alapokra.


Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie. 8 oC alatt ne használjuk; használat előtt jól keverjük fel; vékonyan, egyenletesen ecsettel, hengerrel vagy szórással hordjuk fel.


Felhordás: alapozás univerzális lakkal (20%-os hígításban), biopin impregnáló olajjal vagy biopin természetes keményolajjal egyszer; hagyjuk száradni majd köztes csiszolás finom papírral vagy csiszolópaddal; utána 2 réteg, extrém tartós réteg eléréséhez 3 réteg felhordása vékonyan; mindig várjuk ki a száradási időt a köztes csiszolások között.

 

Színek: színtelen

Felújítás: mozgó, régi rétegeket csiszoljuk le majd tisztítsuk; végezzünk próbakezelést; 1-2 réteg univerzális lakkot vigyünk fel; sérült régi rétegeket teljesen távolítsuk el és mint új felület kezeljük.

Műszaki adatlap

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Szürküléseltávolító aquaFutárral szállítható termék

Megbízhatóan tisztít és a fa fakításával eltünteti a szürkülést. A kókuszzsírsav és a természet azonos lóheresav (oxálsav) természetes hatóanyagaival tisztít.

Szürküléseltávolító aqua
Kerti-faolaj aquaFutárral szállítható termék

A biopin kertifaolaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faépítmények számára, mint pl: kerítés, pergola, kerti fajátékok, fateraszok.

Kerti-faolaj aqua
KertibútorolajFutárral szállítható termék

A biopin kertibútorolaj páraszabályozó, speciális olaj növényi összetevőkből. A kezelt kerti bútorok jobban taszítják a vizet és könnyebben ápolhatóak.

Kertibútorolaj
Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek