2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Kertibútorolaj


A biopin kertibútorolaj páraszabályozó, speciális olaj növényi összetevőkből. A kezelt kerti bútorok jobban taszítják a vizet és könnyebben ápolhatóak.
Szín kíválasztása:
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin kertibútorolaj 0,75 L
Cikkszám: 3333
6587 Ft / L
Ár: 4.940 Ft / db db

A biopin kertibútorolaj páraszabályozó, speciális olaj növényi összetevőkből. A kezelt kerti bútorok jobban taszítják a vizet és könnyebben ápolhatóak. A fa mozgása jelentősen csökken. A biopin színtelen kertibútorolaj nem tartalmaz UV-védelem elleni pigmenteket; ha nem akarjuk, hogy szürküljön akkor gyakran kenjük vagy használjunk biopin teak színű kertibútorolajat. Nem tartalmaz biocid hatóanyagot; a puhafa és bükk felületeket nem szabad tartós áztatásnak kitenni.

 

Felhasználási terület: olajozott kerti bútorok ápolására, alap és befejező kezelésére kemény és puha fa felületekhez.Első kezelés: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek; gyantagazdag és járulékos anyagban gazdag trópusi fákat alkohollal érdemes átdörzsölni biopin növényi hígítóval (narancsolaj); a kertibútorolajat először 2-3 rétegben vékonyan egyenletesen felvisszük; a felesleges olajat 10-15 perc múlva egy nem szöszölődő ronggyal letöröljük majd kiszárítjuk; mattselyem felület eléréséhez még egy réteget felviszünk.Felújítás: az időjárástól és a használattól függően kell kezelni a felületet; az elszürkült felületeket finom csiszolópapírral el kell távolítani (220); a zsíros felületeket alkohollal át kell törölni; az erősen nedvszívó vagy lestrapált felületeket egyszer ecsettel vékonyan, egyenletesen átkenjük; 10-15 perc múlva visszatöröljük, majd száradni hagyjuk.

 

Műszaki adatlap

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

TeraszolajFutárral szállítható termék

A biopin teraszolaj egy magas minőségű, speciális olaj kültéri teraszok, faépítmények, stégek kezelésére.

Teraszolaj
KertIfaolajFutárral szállítható termék

A biopin kertifaolaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faépítmények számára, mint pl: kerítés, pergola, kerti fajátékok, fateraszok.

KertIfaolaj
SzürküléseltávolítóFutárral szállítható termék

Megbízhatóan tisztít és a fa fakításával eltünteti a szürkülést. A kókuszzsírsav és a természet azonos lóheresav (oxálsav) természetes hatóanyagaival tisztít.

Szürküléseltávolító
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés