2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042 •
g
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Leier kémények


Otthonunk melege, családunk biztonsága, kényelme elsődleges szempontok lakóhelyünk kialakításakor. Samottcsöves kéményrendszereink szervesen illeszkedve a Leier termékválasztékba, a természetes alapanyagok legkorszerűbb technológiákkal történő felhasználásával biztosítják a megérdemelt komfortot.

Komfort és energiahatékonyság kéménnyel

Otthonunk melege, családunk biztonsága, kényelme elsődleges szempontok lakóhelyünk kialakításakor. A jól szigetelő falazat és a klasszikus, vagy éppen a legkorszerűbb fűtési mód, berendezés kiválasztása nem egyszerű feladat. Mindezen kívül gondolnunk kell a velük szerves egységet alkotó, jó minőségű, célját hosszú távon megbízhatóan és gazdaságosan szolgáló kéményrendszer alkalmazására.
Samottcsöves kéményrendszereink szervesen illeszkedve a Leier termékválasztékba, a természetes alapanyagok legkorszerűbb technológiákkal történő felhasználásával biztosítják a megérdemelt komfortot.

 

Mit kell tudnia egy korszerű kéménynek?
A korszerű kémény észrevétlenül teszi a dolgát: biztosítja a fűtokészülék megfelelő hatásfokát, az égéstermék szakszerű kezelését, készüléktől, adottságoktól függően az égéshez szükséges levegőt, egyúttal ellenáll a füstgázból kicsapódó nedvességnek és agresszív savaknak. Növeli otthonunk komfortérzetét, teljes biztonságot nyújt és segít a fűtésnél az energiahordozóktól függetleníteni magunkat.
Az ideális kémény béléscsöve kerámiából van. A kerámia egyike a legellenállóbb anyagoknak: hőálló, saválló, nem korrodál, magas kopásállósága biztosítja a hosszú élettartamot és garantálja a kémény csendes üzemét.

 

 

Leier kéményekkel kapcsolatban kérjen ajánlatot az árajánlatkérés menüponra kattintva, vagy a  info@grandacs.hu email címen!

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Schiedel

A Schiedel kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek: a pincétől a padlásig, és a tetőn túl is. Univerzális kéményeik minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi

Schiedel
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés