2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Lenolaj


Átlátszó vákumhevített és kifújt biopin Lenolaj kül-, és beltéri felületekhez.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Lenojaj 0,25 L
Cikkszám: 3650
9440 Ft / L
Ár: 2.360 Ft / db db
Lenojaj 0,75 L
Cikkszám: 3651
6533 Ft / L
Ár: 4.900 Ft / db db
Lenolaj 1 L
Cikkszám: 4371
5950 Ft / L
Ár: 5.950 Ft / db db
Lenolaj 2,5 L
Cikkszám: 3652
4500 Ft / L
Ár: 11.250 Ft / db db

Átlátszó vákumhevített és kifújt biopin Lenolaj kül-, és beltéri felületekhez. Mélyen behatol a fába és, ezáltal a következő rétegeknek jó tapadást biztosít fémre, fára vagy kőre. Víztaszító, légzésaktív és kiemeli a fán annak jellegzetes színét és erezetét.

Felhasználási terület: A biopin Lenolaj egy univerzálisan használatos kül- és beltéri alapozó. Alkalmas továbbá kő és fém felületre tapadásbiztosító alapként, valamint olajfestékek és művészfesték házi előállítására. Kültérben önmagában ne használjuk, és pl. ajtók, ablakok alapozására, se ha továbbiakban nyíltpórusú felületzárást (lazúrt) alkalmazunk.Kiszerelés: 0,75 l.; 2,5 l.

Feldolgozás: A biopin Lenolajat ecsettel, szórással vagy merítéssel. Feldolgozási hőmérséklet legalább 8 °C.

Hígítás: Szükség esetén biopin Hígítóval.

Előkezelés: Gyantagazdag és trópusi fákat biopin Hígítóval átdörzsölni.


Alapozás: Csak nagyon erősen nedvszívó alapok kezelhetők hígítatlan biopin Lenolajjal. Egyéb esetekben biopin oldószerrel keverni, pl. feles olaj 1:1 vagy rosszul szívó alapoknál hígolaj, 1:2. Fa- és kő felületeket 1-2x vékonyan, egyenletesen biopin Lenolajjal átkezelni, a fennmaradó olajat félóránként ronggyal eltávolítani (biztonsági útmutató!). Hagyjuk száradni. Fémfelületeket amelyek nem igényelnek rozsdavédelmet egyszer nagyon vékonyan biopin Lenolajjal átvonni és alaposan megszáradni hagyni.További kezelés: Mérsékelten terhelt beltéri fafelületek nem igényelnek további kezelést. Egyéb esetekben továbbkezelés felhasználási céltól függően biopin viasztermékekkel, lazúrokkal, lakkokkal.


Szerszámtisztítás: biopin Hígítóval.


Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.

 

Szín: színtelen


Műszaki adatlap

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Univerzális hígítóFutárral szállítható termék

Univerzális hígító jó oldási tulajdonságokkal.

Univerzális hígító
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek