2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Méhviaszbalzsam


A biopin méhviaszbalzsam egy oldószermentes, színtelen viaszkészítmény beltéri felületek nemesítésére, ápolására.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin méhviaszbalzsam 0,5 L
Cikkszám: 3378
9380 Ft / L
Ár: 4.690 Ft / db db
Biopin méhviaszbalzsam 1 L
Cikkszám: 3379
7630 Ft / L
Ár: 7.630 Ft / db db

A biopin méhviaszbalzsam egy oldószermentes, színtelen viaszkészítmény beltéri felületek nemesítésére, ápolására. Növényi olajok és valódi méhviasz a fa karakterét kiemeli és hangsúlyozza; a kezelt felület víztaszító, antisztatikus és légzésaktív marad.

 

Felhasználási terület: kezeletlen vagy alapozott fa felületre beltérben; pl.: bútor (új vagy antik) beltéri ajtó, fajáték, lambéria, bútorok, beltéri ajtók, gyerekjátékok, stb. Sima bőrfelületek (cipő, táska) impregnálására is alkalmas.Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie; trópusi fánál és tölgyfánál próbakezelést kell végezni; 10 oC alatt ne használjuk; használat előtt jól fel kell keverni, vékonyan egyenletesen szálirányban ecsettel vagy ronggyal felhordani.Alapozás: magas minőség eléréséhez biopin alapozó olajjal kezeljük először. Majd finoman megcsiszoljuk és 1-2 réteg méhviaszbalzsamot viszünk fel. Száradás után kefével vagy ronggyal polírozzuk.
 


Szín: színtelen


Felújítás: vízfoltok ill. kisebb sérülések kiküszöbölésére, valamint kopott felületek felfrissítéséhez kevés balzsamot vékonyan ronggyal felvisszük majd száradás után polírozzuk.

 

Műszaki adatlap

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

MéhviaszFutárral szállítható termék

Kitünően alkalmas olajozott, viaszolt, pácolt kezeletlen fák ápolására, nemesítésére

Méhviasz
Teak-olajFutárral szállítható termék

A biopin teak-olaj ápolja és védi a felületet. Növényi összetevőkből készül, kiemeli a fa erezetét és selyem matt víztaszító felületet képez.

Teak-olaj
BútorolajFutárral szállítható termék

A biopin bútorolaj ápolja és védi a felületet. Növényi összetevőkből készül, kiemeli a fa erezetét és selyem matt víztaszító felületet képez.

Bútorolaj
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés