2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042 •
g
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Méhviaszlazúr


A biopin méhviaszlazúr egy áttetsző színes és színtelen, oldószermentes, vizesbázisú, légzésaktív viaszlazúr beltéri fa felületek számára
Szín kíválasztása:
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin méhviaszlazúr 0,375 L
Cikkszám: 3342
8000 Ft / L
Ár: 3.000 Ft / db db
Biopin méhviaszlazúr 0,75 L
Cikkszám: 3343
6013 Ft / L
Ár: 4.510 Ft / db db
Biopin méhviaszlazúr 2,5 L
Cikkszám: 3344
4892 Ft / L
Ár: 12.230 Ft / db db

A biopin méhviaszlazúr egy áttetsző színes és színtelen, oldószermentes, vizesbázisú, légzésaktív viaszlazúr beltéri fa felületek számára. Selyemmatt felületet képez a polírozás fokától függetlenül. Növényi olajok és természetes viasz véd, ápol és víztaszító, antisztatikus felületet képez.


Felhasználási terület: kezeletlen vagy lazúrozott fa felületre beltérben; pl.: mart fafelületek, ablakpárkány, ajtók, polcok stb. Gerekjátékokra alkalmazható a DIN EN 71/3 szabvány alapján. 


Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie. Gyantagazdag és járulékos anyagban gazdag trópusi fákon próbakezelést kell végezni. 10 oC alatt ne használjuk; használat előtt jól fel kell keverni, vékonyan egyenletesen szálirányban felhordani.


Új felületek kezelése: Erősen nedvszívó felületek esetében biopin alapozó olajjal előkezelni; befejező kezelés 1-2 réteg biopin méhviaszlazúrral.


Felújítás: a régi lakkozott felületeket teljesen el kell távolítani. A régi felületet letisztogatni, adott esetben átcsiszolni, majd 1-2 réteg méhviaszlazúrt felvinni.


Fényesítés (polírozás): selyemfényű… felület eléréséhez egy nem szöszölődő ronggyal vagy kefével fényesíteni (polírozni) kell a felületet.

 

Műszaki leírás

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Természetes keményviaszFutárral szállítható termék

A biopin természetes keményviasz légzésaktív, víztaszító befejező kezelés nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre. Selyemfényű víz és szennytaszító felületet képez.

Természetes keményviasz
FalfestékFutárral szállítható termék

A biopin falfesték egy oldószermentes, igen kiadós, matt fehér, jó fedőhatású falfesték plafon és fal felületekre beltérben.

Falfesték
Deko-TrendFutárral szállítható termék

A biopin deko-trend egy selyemfényű…, oldószermentes lakk, növényi olajokból beltéri használatra. Erős fedőhatású és hosszútávon rugalmas felületet biztosít.

Deko-Trend
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés