2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Méhviaszlazúr aqua


A biopin méhviaszlazúr egy áttetsző színes és színtelen, oldószermentes, vizesbázisú, légzésaktív viaszlazúr beltéri fa felületek számára
Szín kíválasztása:
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin méhviaszlazúr 0,375 L
Cikkszám: 3342
13467 Ft / L
Ár: 5.050 Ft / db db
Biopin méhviaszlazúr 0,75 L
Cikkszám: 3343
8747 Ft / L
Ár: 6.560 Ft / db db
Biopin méhviaszlazúr 2,5 L
Cikkszám: 3344
7060 Ft / L
Ár: 17.650 Ft / db db

A biopin méhviaszlazúr egy áttetsző színes és színtelen, oldószermentes, vizesbázisú, légzésaktív viaszlazúr beltéri fa felületek számára. Selyemmatt felületet képez a polírozás fokától függetlenül. Növényi olajok és természetes viasz véd, ápol és víztaszító, antisztatikus felületet képez.


Felhasználási terület: kezeletlen vagy lazúrozott fa felületre beltérben; pl.: mart fafelületek, ablakpárkány, ajtók, polcok stb. Gerekjátékokra alkalmazható a DIN EN 71/3 szabvány alapján. 


Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie. Gyantagazdag és járulékos anyagban gazdag trópusi fákon próbakezelést kell végezni. 10 oC alatt ne használjuk; használat előtt jól fel kell keverni, vékonyan egyenletesen szálirányban felhordani.


Új felületek kezelése: Erősen nedvszívó felületek esetében biopin alapozó olajjal előkezelni; befejező kezelés 1-2 réteg biopin méhviaszlazúrral.


Felújítás: a régi lakkozott felületeket teljesen el kell távolítani. A régi felületet letisztogatni, adott esetben átcsiszolni, majd 1-2 réteg méhviaszlazúrt felvinni.


Fényesítés (polírozás): selyemfényű… felület eléréséhez egy nem szöszölődő ronggyal vagy kefével fényesíteni (polírozni) kell a felületet.

 

Műszaki leírás

 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Alapozó olaj aquaFutárral szállítható termék

A biopin alapozó olaj egy oldószermentes, színtelen, kiváló minőségű olaj, növényi olajokból beltéri használatra. Mélyen beszívódik az alapba, véd a nedvesség hatásaitól

Alapozó olaj aqua
Beltéri (bútor) lakk aquaFutárral szállítható termék

A biopin bútorlakk (biolakk) egy selyemfényű, oldószermentes színtelen lakk növényi olajokból és gyantákból beltéri fa felületek számára.

Beltéri (bútor) lakk aqua
KeményviaszFutárral szállítható termék

A biopin természetes keményviasz légzésaktív, víztaszító befejező kezelés nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre. Selyemfényű víz és szennytaszító felületet képez.

Keményviasz
Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek