2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Padlóápoló-tisztító olaj


A biopin Padlóápoló-tisztító olaj növényi olajokból és viaszokból álló, nagyon jó szennyeződés oldó tulajdonságokkal rendelkező olaj fa járófelületekhez.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin padlófelújító olaj 2,5 L
Cikkszám: 3375
6224 Ft / L
Ár: 15.560 Ft / db db

A biopin Padlóápoló-tisztító olaj növényi olajokból és viaszokból álló, nagyon jó szennyeződés oldó tulajdonságokkal rendelkező olaj fa járófelületekhez. Csiszolás nélkül egy művelettel lehet a fa járófelületet tisztítani és újra impregnálni. Oldószermentes.


Felhasználási terület: Erősen szennyezett, felújításra szoruló olajozott vagy viaszolt (festett felületekre nem alkalmas), padlók ápolására, tisztítására.

 

Kiszerelés: 2,5 l.

 

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie. Nyers alapokat gondosan átcsiszolni. A járulékos anyagban gazdag fák esetében próbakezelést kell végezni.

 

Hígítás: Feldolgozáskész; szükség esetén biopin Hígítóval hígítható.

 

Feldolgozás: Használat előtt alaposan keverje fel. Feldolgozási hőmérséklet legalább 15 °C. A biopin Padlóápoló-tisztító olajat 3-5 m 2-re öntsük ki a padlóra és padlópolírozó géppel (zöld paddel, 180-as) oszlassuk szét és dörzsöljük be a felületbe. A szennyezett felületet pormentesen csiszolja és a felületet átdörzsöli. A felületen maradó szennyezett olaj könnyen eltávolítható gumilehúzóval vagy ronggyal. Ezután egy nem szöszölődő ruhával vagy polírpaddal (fehér) átpolírozzuk. Kisebb felületek kézzel is elkészíthetőek.

 

Száradási idő: kb. 4 óra múlva porszáraz, teljes száradás 24 óra múlva.

 

Frissítés: Ha frissíteni szeretné a felületet bármikor, egy ruhával vékonyan kezelje át a felülete. Ha szükséges kezelje biopin Természetes keményolajjal vagy biopin Keményviaszolajjal.

 

Szerszámtisztítás: Használat után biopin Hígítóval tisztítjuk.

 

Biztonsági figyelmeztetés: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

 

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.

 

Szín: színtelen

 

Műszaki adatlap

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

PadlólakkFutárral szállítható termék

Selyemfényű, oldószermentes lakk strapabíró felületnemesítéshez beltérben.

Padlólakk
PadlóviaszFutárral szállítható termék

A biopin padlóviasz egy oldószermentes, folyékony viasz természetes viaszokból és növényi olajokból beltéri felületkezeléshez.

Padlóviasz
PadlóolajFutárral szállítható termék

A biopin Padlóolaj egy oldószermentes, légzésaktív padlóalapozó és befejező kezelésre alkalmas olaj jó beszívódási és tapadási képességgel. A padlóolaj a puhafát és a parafát

Padlóolaj
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés