2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Padlólakk aqua


Selyemfényű, oldószermentes lakk strapabíró felületnemesítéshez beltérben.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin padlólakk 0,75 L
Cikkszám: 3373
10653 Ft / L
Ár: 7.990 Ft / db db
Biopin padlólakk 2,5 L
Cikkszám: 3374
8404 Ft / L
Ár: 21.010 Ft / db db

A biopin Padlólakk víz- és szennyeződés álló felületet alkot. Magas növényi olaj tartalmának köszönhetően jó beszívódó és tapadási képességekkel rendelkezik, hosszútávon rugalmas.


Felhasználási terület: Mindenhol ahol nagy igénybevétellel kell számolni. Beltéri fafelületekre parkettára, hajópadlóra, parafapadlóra. A járulékos anyagban gazdag fák pl. tölgy, gesztenye vagy egyes trópusi fák, parafa, szalagparketták OSB-padlók ragasztóinak puhító anyagai késleltethetik a száradást vagy színelváltozást okozhatnak. A felületkezelés előtt próbát kell végezni. Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

 

Kiszerelés: 0,75 l.; 2,5 l.
 

Feldolgozás: A csiszolatport a felületről eltávolítani. Ecsettel vagy szórással vagy hengerrel vékonyan egyenletesen felvinni a felületre. 10 °C alatt ne használjuk. Használat előtt felkeverni, ütemesen felvinni, mert gyorsan szárad. A rétegek között finom csiszolópapírral (180-220) csiszolni.

 

Hígitás: Felhordásra kész állapotú. Szükség esetén vízzel hígítható.

 

Felhasználás: Egyszer vékonyan biopin Padlóolajjal vagy biopin Padlólakkal (20%-os vizes hígítás) átkenni a felületet. Parafa padlóknál második réteg is szükséges lehet.

 

Befejezés: Kétszer biopin Padlólakkal.

 

Száradási idő: 20 °C közepes páratartalomnál 3-5 óra múlva polírozható. Csiszolható és újra átvon-ható 12-24 óra múlva. Eleinte óvatosan használni. Végső keménységét néhány nap múlva éri el.

 

Felújítás: Lakkozott padlókról a mozgó lakkréteget eltávolítani. A biopin Padlóviasszal kezelt felületet biopin Hígítóval átmosni majd lecsiszolni. Ismeretlen felületeket lecsiszolni, majd próbakezelést végezni. 1-3 réteg biopin Padlólakkot felvinni. Lepergő vagy más módon hibás régi rétegeket eltávolítni és új rétegeket felvinni.

 

Tisztítás és ápolás: A lakkozott felületeket először óvatosan terheljük. Ne használjunk agresszív tisztítószereket.

 

Szerszámtisztítás: Használat után melegvízzel és szappannal lehet letisztítani. Tiszta vízzel jól kiöblíteni. Rövidebb munkaszünetekben a szerszámot vízbe állítani vagy előírás szerint tisztítani.

 

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

 

Általános információk: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van. A felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye. A színezett felületek az első napokban még foghatnak.

 

Szín: színtelen, felkenéskor tejszínű felületet ad, száradás után színtelenné válik

 

Műszaki adatlap

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KeményolajFutárral szállítható termék

A biopin Természetes keményolaj egy légzésaktív, víztaszító, alap- és befejező kezelésre alkalmas természetes gyantaolaj főzet nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre.

Keményolaj
KeményviaszolajFutárral szállítható termék

A Biopin keményviaszolaj növényi olajokból és viaszokból álló befejező kezelésre is alkalmas légzésaktív viaszemulzió padlók és más fa- és parafa felületek kezeléséhez. Könnyű

Keményviaszolaj
Padlóolaj aquaFutárral szállítható termék

A biopin Padlóolaj egy oldószermentes, légzésaktív padlóalapozó és befejező kezelésre alkalmas olaj jó beszívódási és tapadási képességgel. A padlóolaj a puhafát és a parafát

Padlóolaj aqua
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek