2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Padlóviasz aqua


A biopin padlóviasz egy oldószermentes, folyékony viasz természetes viaszokból és növényi olajokból beltéri felületkezeléshez.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin padlóviasz 0,75 L
Cikkszám: 3371
9267 Ft / L
Ár: 6.950 Ft / db db
Biopin padlóviasz 2,5 L
Cikkszám: 3372
7640 Ft / L
Ár: 19.100 Ft / db db

A biopin padlóviasz egy oldószermentes, folyékony viasz természetes viaszokból és növényi olajokból beltéri felületkezeléshez. A padlóviasszal kezelt felületek víz- és szennytaszítóak, antisztatikus, légzésaktív. Selyemfényűre polírozható.Felhasználási terület: Kezeletlen fa- és parafapadlók beltéri felületkezeléséhez. Viaszolt padló és linóleum ápolására is alkalmas. A járulékos anyagban gazdag fák pl. tölgy, gesztenye vagy egyes trópusi fák elszíneződést okozhatnak vagy nehezen száradnak. A felületkezelés előtt próbát kell végezni. Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

 

Kiszerelés: 0,75 l.; 2,5 l.
 

Feldolgozás: Ecsettel vagy szivaccsal vékonyan egyenletesen felvinni a felületre. Jobb kétszer nagyon kicsit, mint egyszer sokat.  10 °C alatt ne használjuk.

 

Felhasználás: Egy-két réteg oldószermentes biopin Padlóolajat felvinni majd hagyjuk megszáradni (nézze meg a biopin Padlóolaj műszaki adatlapját), utána finom csiszolópapírral átcsiszolni és portalanítani. A biopin Padlóviaszt vékonyan egyenletesen felvisszük. Járóvonalon és ahol az első réteg után nem teljes a rétegképződés egy második vékony réteg szükséges. 3-4 óra múlva polírozható ronggyal, polírozókefével ill. polírozógéppel. Munkálatok közben használjunk tiszta cipőt, hogy a szennyeződés ne ragadjon bele a felületbe. Ha másnap polírozunk jobb felületet kapunk. Polírozógéppel 24 óra múlva polírozni.

 

Száradási idő: 20 °C közepes páratartalomnál 3-4 óra múlva polírozható. Gépi polírozásnál 24 óra várakozás szükséges. 12-24 óra múlva lehet a felületet óvatosan használni. Végső kikeményedését pár nap múlva éri el.

 

Felújítás: Lakkozott padlókról a lakkréteget teljesen lecsiszolni, majd új réteget felvinni. Mozgó viasz rétegeket eltávolítani és egyszer biopin Padlóviasszal vékonyan utánkezelni, majd polírozni. Részben elkopott padlót megtisztítani, kopott részt egyszer utánkezelni és polírozni. Más gyártók viaszával kezelt padlók esetében komplett utánkezelést csinálni és polírozni hogy ne legyen fényeltérés.

 

Szerszámtisztítás: Használat után melegvízzel és szappannal lehet letisztítani. Tiszta vízzel jól kiöblíteni. Rövidebb munkaszünetekben a szerszámot vízbe állítani vagy előírás szerint tisztítani.

 

Felhasználási útmutató: A túl vastag viaszréteg meghosszabbítja a száradási időt, különösen a fúgáknál és mélyedéseknél tejszerű felületet képez.

 

Tisztítás és ápolás: A viaszolt padlót eleinte kímélni kell. Tisztítás meleg szappanos vízzel történhet. Időnként a felmosóvízbe tegyünk egy kevés biopin Padlóápolószert. Semmiképp ne engedjük meg, hogy a viaszréteg teljesen elkopjon, mert az alapba szennyeződés maradványok kerülhetnek, amely átfogóbb javítási munkát tesz szükségessé. Elhasználódott felületeket újra kell viaszolni.

 

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

 

Színek: színtelen, felkenéskor tejszínű felületet ad, száradás után színtelenné válik

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KeményolajFutárral szállítható termék

A biopin Természetes keményolaj egy légzésaktív, víztaszító, alap- és befejező kezelésre alkalmas természetes gyantaolaj főzet nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre.

Keményolaj
KeményviaszolajFutárral szállítható termék

A Biopin keményviaszolaj növényi olajokból és viaszokból álló befejező kezelésre is alkalmas légzésaktív viaszemulzió padlók és más fa- és parafa felületek kezeléséhez. Könnyű

Keményviaszolaj
Padlóolaj aquaFutárral szállítható termék

A biopin Padlóolaj egy oldószermentes, légzésaktív padlóalapozó és befejező kezelésre alkalmas olaj jó beszívódási és tapadási képességgel. A padlóolaj a puhafát és a parafát

Padlóolaj aqua
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek