2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Schiedel


A Schiedel kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek: a pincétől a padlásig, és a tetőn túl is. Univerzális kéményeik minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmasak.

A Schiedel kéményrendszerek komplett megoldást jelentenek: a pincétől a padlásig, és a tetőn túl is. Univerzális kéményeik minden fűtőanyaghoz, valamint az összes jelenlegi és jövőbeli fűtési technológiához alkalmasak. A kiváló minőségű alapanyagokból készülő, kompatibilis kéményelemek a füstben keletkező agresszív anyagokkal szemben ellenállóak, a rendszer füst-tömör és tűzbiztos. A Schiedel az építőiparban felhalmozott hatvanéves tapasztalata alapján a kerámia béléscsövet javasolja a kémények belső anyagaként. A kerámia ellenáll a hőterhelésnek és a füstgázból kiváló agresszív anyagoknak. A Schiedel UNI*** és profil kerámia csövei maximálisan ellenállnak a nedvességnek, tökéletesen füsttömörek, a kiváló alapanyagnak köszönhetően sav- és korrózióállóak.
Ha fűtéskorszerűsítést tervez, legyen szó akár kazáncseréről vagy kandalló beépítésről, minden esetben kérje ki  szakember véleményét, hiszen a kéménybélelés, kéményfelújítás- és építés speciális szakértelmet ígénylő területek.

 

Schiedel kéményekkel kapcsolatban kérjen ajánlatot az árajánlatkérés menüponra kattintva, vagy a  info@grandacs.hu email címen!

Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés