2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Spalettaolaj


A biopin spalettaolaj egy színtelen tisztán megújuló növényi nyersanyagokból (tung olaj, modifikált kolofónium, lenolaj) készült speciális olaj. Nedvességszabályozó szerepe légzésaktivitásából adódik. Csökkenti a felületkezelő anyag öregedését és a fa felület kiszáradását. Visszaadja a felület természetes szépségét.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin spalettaolaj 0,75 L
Cikkszám: 3351
6733 Ft / L
Ár: 5.050 Ft / db db

A biopin spalettaolaj egy színtelen tisztán megújuló növényi nyersanyagokból (tung olaj, modifikált kolofónium, lenolaj) készült speciális olaj. Nedvességszabályozó szerepe légzésaktivitásából adódik. Csökkenti a felületkezelő anyag öregedését és a fa felület kiszáradását. Visszaadja a felület természetes szépségét. Felfrissíti a lazúrozott vagy festett felületeket, de alkalmazható kültéri nyers fa felületek alapozásához további felületkezelés előtt.Felhasználási terület: Ápolás és erősen elöregedett felületek esetén. Spaletták, garázsajtók.

Alkalmas alapfelületek: Kezeletlen vagy olajozott fák.
 

Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek és nedvszívónak kell lennie. 8 °C alatt ne használjuk. Használat előtt jól fel kell keverni; vékonyan és egyenletesen hordjuk fel ecsettel, szórással, vagy mártással.

 

Felhasználás: 70-80 ml/m2 rétegenként. A fa felületi tulajdonságainak és szívóképességének függvényében. A fa bütüje különösen az első réteg felvitelénél nagyobb mennyiséget szív magába.
Száradási idő: 20 °C-on, közepes páratartalomnál 6-8 h múlva porszáraz, újrafesthető. Erősen átitatott alapok tovább megmunkálása 1-2 nap múlva.

 

Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 8 °C. Kenéssel vagy merítéssel. Vékonyan és egyenletesen.


Hígítás: Feldolgozáskész, szükség esetén biopin Hígítóval hígítható.


Előkezelés: A gyantagazdag és trópusi fákat biopin Hígítóval át kell dörzsölni. A régi felületeket le kell tisztítani és hagyni megszáradni.Kezeletlen fafelületek alapozása: Az alap nedvszívó képességétől függően 1-2 réteg biopin Spalettaolajat viszünk fel. A be nem szívódott olajat kb. 15 perc múlva a felületen eloszlatjuk, bedolgozzuk.


Régi felületek felfrissítése: Egyszer biopin Spalettaolajjal, erősen kopott felületek esetében kétszer vékonyan.


Szerszámtisztítás: Használat után biopin Hígítóval.
 

Biztonsági figyelmeztetés: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényiolajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.Hulladékkezelés: A festék vagy oldószermaradványokat ne juttassuk a szennyvízbe, talajba. A beszáradt termékmaradványok a háztartási szeméttel elszállíthatóak. Az üres fémdobozt szelektíven kell a megfelelő hulladéktárolóba tenni.

 

Színek: színtelen


Műszaki adatlap

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Időjárásálló festékFutárral szállítható termék

A biopin Időjárásálló festék egy oldószermentes színes fedőfesték növényi olajokból és gyantákból, tartós kültéri nyíltpórusú fakezeléshez. Kiváló víz és időjárásálló, hosszútávon

Időjárásálló festék
Természetes impregnáló olajFutárral szállítható termék

A biopin természetes impregnáló olaj, növényi olajokból és gyantákból, kültéri és beltéri használatra készült, színtelen, alapozó és impregnáló olaj. Víztaszító alapkezelés

Természetes impregnáló olaj
Időjárásálló lazúrFutárral szállítható termék

A biopin Időjárásálló lazúr egy oldószermentes átlátszó lazúr növényi olajokból és gyantákból, tartós nyíltpórusú kültéri fakezeléshez. Kiváló víz és időjárásálló, hosszútávon

Időjárásálló lazúr
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés