2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Szürküléseltávolító aqua


Megbízhatóan tisztít és a fa fakításával eltünteti a szürkülést. A kókuszzsírsav és a természet azonos lóheresav (oxálsav) természetes hatóanyagaival tisztít.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin szürküléseltávolító 1 L
Cikkszám: 3341
50400 Ft / L
Ár: 5.400 Ft / db db

Megbízhatóan tisztít és a fa fakításával eltünteti a szürkülést. A kókuszzsírsav és a természet azonos lóheresav (oxálsav) természetes hatóanyagaival tisztít.

 

Felhasználási terület: Kemény és puhafa kertibútorokhoz. Alkalmazható fa teraszburkolatokhoz is.
 

Kiszerelés: 1 liter.
 

Felhasználás: 100-125 ml/m2 rétegenként. A fa felületi tulajdonságaitól és profilozásától függően többlet-fogyás lehetséges.
 

Feldolgozás: Az biopin Szürküléseltávolítót használat előtt jól fel kell rázni és ecsettel vagy ronggyal a fa felületre kenni. A felületkezelést nem szabad közvetlen napsugárzás alatt végezni, mert akkor a biopin Szürküléseltávolító gyorsan szárad. Magas hőmérséklet esetén a fát nedvesítsük elő. 15 percig hagyjuk a felületen, erős szennyeződés esetén 1 órát. Utána kevés vízzel és egy kefével, dörzsilappal (vlies) stb. a ledörzsöljük. Semlegesítéshez és szennyeződés eltávolításhoz alaposan vízzel átöblítjük és a fát fafajtól függően akár több napig  száradni hagyjuk. Nyers és kilúgozott lesz a fa felülete. Finoman csiszoljuk majd biopin termékkel, pl. biopin Kertibútorolajjal vagy biopin Teak-olaj spray-vel újra lekezeljük.
 

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

 

Műszaki adatlap
 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

TeraszolajFutárral szállítható termék

A biopin teraszolaj egy magas minőségű, speciális olaj kültéri teraszok, faépítmények, stégek kezelésére.

Teraszolaj
KertibútorolajFutárral szállítható termék

A biopin kertibútorolaj páraszabályozó, speciális olaj növényi összetevőkből. A kezelt kerti bútorok jobban taszítják a vizet és könnyebben ápolhatóak.

Kertibútorolaj
Kerti-faolaj aquaFutárral szállítható termék

A biopin kertifaolaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faépítmények számára, mint pl: kerítés, pergola, kerti fajátékok, fateraszok.

Kerti-faolaj aqua
Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek