2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Teraszolaj


A biopin teraszolaj egy magas minőségű, speciális olaj kültéri teraszok, faépítmények, stégek kezelésére.
Szín kíválasztása:
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin teraszolaj 2,5 L
Cikkszám: 3331
7380 Ft / L
Ár: 18.450 Ft / db db
Biopin teraszolaj 10 L
Cikkszám: 3332
6519 Ft / L
Ár: 65.190 Ft / db db

A biopin teraszolaj egy magas minőségű, speciális olaj kültéri teraszok, faépítmények, stégek kezelésére. A magas minőségű növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket, a régieket pedig megújítják, meggátolja a fa kiszáradását, repedezését. Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést.

 

Felhasználási terület: Kezeletlen, nagynyomáson impregnált és olajozott fák kültéri alap-, befejező és ápoló kezelésére. Teraszburkolat, stégek stb. kezelésére. Különösen ajánlott: Bangkirai, massaranduba, akác, douglas fenyő, vörösfenyő, nagynyomáson impregnált tűlevelű fákhoz.

 

Feldolgozás: Használat előtt alaposan keverje fel. Feldolgozási hőmérséklet legalább 8°C. Ecsettel ill. padlókefével stb. felhordható. Vékonyan egyenletesen.

 

Hígítás: Feldolgozáskész. Szükség esetén biopin Hígítóval hígítható.

 

Alapozás/új felület:  A biopin Teraszolajat vékonyan egyenletesen visszük fel a fa rostirányának megfelelően. A nem beszívódott olajat kb. 15 perc múlva bedörzsöljük vagy eloszlatjuk, hogy a felületen ne képződjenek pocsolyák és olajcsíkok. A felület nedvszívóképességétől függően 2-3 alkalommal megismételjük a folyamatot. A rétegek felvitele között néhány órát várjon.

 

Ápolás/ felújítás: A régi felületeket alaposan kefével és vízzel vagy nagynyomású tisztítóval letisztítani, majd a fát alaposan hagyni kiszáradni (ez akár egy hetet is jelenthet). Erősen elszürkült felületet átcsiszolni vagy biopin Szürküléseltávolítóval előkezelni és száradás után adott esetben finoman átcsiszolni, ha túl érdes lenne. Ezután 1-3 rétegben felvinni a biopin Teraszolajat, az új felületnél leírtak szerint.

 

Feldolgozási javaslat: Annak érdekében, hogy ne keletkezzenek túlzottan fényes foltok, a biopin Teraszolajat ne hordjuk föl túl vastagon. Az ilyen helyek nedves időben csúszásveszélyesek lehetnek. Ápolókezelés az igénybevettségtől függően, de lehetőleg évente egyszer javasolt.

 

Száradási idő: 20°C-on, közepes páratartalomnál 4-6 h múlva porszáraz, újrafesthető. Teljes kikeményedés 1-2 nap.

 

Szerszámtisztítás: Használat után biopin Oldószerrel.

 

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

 

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmé¬nyek között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.

 

Műszaki adatlap

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

KertibútorlakkFutárral szállítható termék

Strapabíró, átlátszó, befejező kezelés bel- és kültérben. Időjárás-, víz- és dörzsölésálló felületet képez.

Kertibútorlakk
Szürküléseltávolító aquaFutárral szállítható termék

Megbízhatóan tisztít és a fa fakításával eltünteti a szürkülést. A kókuszzsírsav és a természet azonos lóheresav (oxálsav) természetes hatóanyagaival tisztít.

Szürküléseltávolító aqua
Kerti-faolaj aquaFutárral szállítható termék

A biopin kertifaolaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faépítmények számára, mint pl: kerítés, pergola, kerti fajátékok, fateraszok.

Kerti-faolaj aqua
Grand-Ács Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva. • HonlapkészítésLinkek