2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Természetes impregnáló olaj


A biopin természetes impregnáló olaj, növényi olajokból és gyantákból, kültéri és beltéri használatra készült, színtelen, alapozó és impregnáló olaj. Víztaszító alapkezelés kemény és puhafákhoz.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin természetes impregnáló olaj 0,75 L
Cikkszám: 3348
5587 Ft / L
Ár: 4.190 Ft / db db
Biopin természetes impregnáló olaj 2,5 L
Cikkszám: 3349
4760 Ft / L
Ár: 11.900 Ft / db db
Biopin természetes impregnáló olaj 10 L
Cikkszám: 3350
4376 Ft / L
Ár: 43.760 Ft / db db

A biopin természetes impregnáló olaj, növényi olajokból és gyantákból, kültéri és beltéri használatra készült, színtelen, alapozó és impregnáló olaj. Víztaszító alapkezelés kemény és puhafákhoz. Mélyen beszívódik az alapba, ezáltal nagy ellenállóképességet biztosít és kitünő alapot képez az időjárási viszonyokkal szemben a további felületkezelés számára. Elmélyíti a fa színét. Légzésaktív.


Felhasználási terület:kültéri fa felületek, mázatlan kerámiához pl.: tégla impregnálásához valamint beltéri és kültéri alapozáshoz lakk és lazúr felületkezelés előtt. Gerekjátékokra alkalmazható az EN 71/3 szabvány alapján.

 

Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek és nedvszívónak kell lennie. 8 °C alatt ne használjuk. Használat előtt jól fel kell keverni; vékonyan és egyenletesen hordjuk fel ecsettel, szórással, vagy mártással. A fa bütüje különösen az első réteg felvitelénél nagyobb mennyiséget szív magába.

 

Előkezelés lakkozás és lazúrozás előtt: egy vékony réteget felviszünk és a be nem szívódott olajat kb. 15 perc múlva a felületről letöröljük. Hagyjuk jól megszáradni és biopin kültéri falazúrral vagy biopin univerzális lakkal dolgozunk tovább.

 

Impregnálás: beltérben valamint nedves helyiségekben: az alapfelület nedvszívó képességétől függően az alapozó olajat 2-4 réteg olajat rétegben kell felvinni, amíg az alap teljesen átitatódik. Nedves a nedvesben eljárással dolgozunk és a be nem szívódott olajat kb. 15 percenként letöröljük egy nem szöszölődő ronggyal. Hagyjuk jól megszáradni és ronggyal vagy ecsettel még egy befejező réteg olajat viszünk fel vékonyan és hagyjuk rászáradni.

 

Száradás: kb. 6-8 óra múlva száraz és átvonható. Erősen átitatott felületek száradása 1-2 nap.

 

Színek: színtelen


Műszaki adatlap

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 5 L-es vagy nagyobb kiszerelésű festékeket és faanyagvédőszereket a futárcég által előírt csomagolásnak megfelelően különálló csomagként tudjuk csomagolni és postázni!

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

SpalettaolajFutárral szállítható termék

A biopin spalettaolaj egy színtelen tisztán megújuló növényi nyersanyagokból (tung olaj, modifikált kolofónium, lenolaj) készült speciális olaj. Nedvességszabályozó szerepe

Spalettaolaj
Időjárásálló festékFutárral szállítható termék

A biopin Időjárásálló festék egy oldószermentes színes fedőfesték növényi olajokból és gyantákból, tartós kültéri nyíltpórusú fakezeléshez. Kiváló víz és időjárásálló, hosszútávon

Időjárásálló festék
Időjárásálló lazúrFutárral szállítható termék

A biopin Időjárásálló lazúr egy oldószermentes átlátszó lazúr növényi olajokból és gyantákból, tartós nyíltpórusú kültéri fakezeléshez. Kiváló víz és időjárásálló, hosszútávon

Időjárásálló lazúr
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés