2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Természetes keményviasz


A biopin természetes keményviasz légzésaktív, víztaszító befejező kezelés nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre. Selyemfényű víz és szennytaszító felületet képez.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Biopin természetes keményviasz 0,75 L
Cikkszám: 3357
8093 Ft / L
Ár: 6.070 Ft / db db
Biopin természetes keményviasz 2,5 L
Cikkszám: 3358
6300 Ft / L
Ár: 15.750 Ft / db db

A biopin természetes keményviasz légzésaktív, víztaszító befejező kezelés nagy igénybevételnek kitett beltéri fafelületekre. Selyemfényű víz és szennytaszító felületet képez. Száradás után alkalmas élelmiszerekkel való érintkezésre.

 

Felhasználási terület: beltérben, erős igénybevételnek kitett fafelületek, fapadlók, kezeletlen konyhai munkalapok, kezeletlen parafapadló befejező kezelésére, valamint mázatlan kerámia kezelésére.


Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek kell lennie; az ásványi felületeknek kémiailag semlegesnek kell lennie. A keményviaszt egy nem szálalódó ronggyal vagy nagyobb felületek esetében tárcsás polírozógéppel visszük fel.


Előkezelés: biopin természetes keményolajjal vagy biopin alapozó olajjal (padlóknál nem) alapozunk. Száradás után finom csiszolópapírral átcsiszoljuk.


Viaszolt felület elkészítése: egyszer, vékonyan egyenletesen felhordjuk a keményviaszt, majd 3-6 óra múlva nem szálalódó ronggyal, polírozógéppel vagy padlófényesítővel stb. felpolírozzuk; a felületet eleinte óvatosan terheljük; szükség esetén még egy réteg keményviaszt vigyünk fel.


Ápolása: enyhén szappanos vízzel, esetenként biopin padlóápolóval tisztítsuk; erős elhasználódás esetén tisztítsuk meg a felületet és egy réteg biopin természetes keményviaszt vigyünk fel.

 

Színek: színtelen

 

Műszaki adatlap

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

MéhviaszlazúrFutárral szállítható termék

A biopin méhviaszlazúr egy áttetsző színes és színtelen, oldószermentes, vizesbázisú, légzésaktív viaszlazúr beltéri fa felületek számára

Méhviaszlazúr
FalfestékFutárral szállítható termék

A biopin falfesték egy oldószermentes, igen kiadós, matt fehér, jó fedőhatású falfesték plafon és fal felületekre beltérben.

Falfesték
Deko-TrendFutárral szállítható termék

A biopin deko-trend egy selyemfényű…, oldószermentes lakk, növényi olajokból beltéri használatra. Erős fedőhatású és hosszútávon rugalmas felületet biztosít.

Deko-Trend
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés