2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Tondach kerámia tetőcserepek

TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!
 
A TONDACH® kerámi cserepek széles választákában mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő és az épülethet leginkább illő tetőcserepet. A TONDACH® termékei minden tetőn kíválóan mutatnak, legyen szó akár műemléki, akár új tervezésű, modern épületről. A TONDACH® a lehetőségek tárházát kínálja az építkezőknek és a tetőfelújítóknak.
 
Miért kerámia?

A kerámia tetőcserép 100%-ban természetes anyag: alkotóelemei a föld, azaz agyag, a tűz, a víz és a levegő. A téglavörös cserép színét az agyag vasoxid tartalma, az engóbozott cserepek színét pedig az engóbban található különböző ásványi anyagok határozzák meg.
A kerámia tetőcserepek egy műalkotás igényességével készülnek: precíz fej- és oldalhornyai vannak, melyek egyrétegű fedés esetén garantálják a tökéletes vízzárást, valamint meggátolják a por és a porhó bejutását a fedés alá.
A kerámia tetőcserepek élettartama több száz év, melyet az anyag természetes tartóssága, illetve a gyártástechnológia folyamatos fejlesztése garantál. A természetes anyagú kerámia tetőcserepek szépen öregszenek: a jó borhoz hasonlóan az idő múlása nemesebbé, patinássá teszi őket.
A kerámia tetőcserepek mechanikai szilárdságát, különböző gyártástechnológiai eljárásokkal a szabványt jóval meghaladó értékekre növelték. A Bolero XXL tetőcserép mechanikai szilárdsága például háromszorosa az előírt európai szabványnak!
 
 
Tondach újgenerációs tetőcserepek
 
A TONDACH® csornai hornyolt termékköre a megszokott forma- és színvilágban, a felhasználók számára könnyebben megjegyezhető, a természetességre és a magyar gyökerekre utaló új nevekkel, megújult minőségben áll vásárlóink rendelkezésére. A csornai TONDACH® gyárban történt gyártástechnológiai újításoknak köszönhetően az új generációs cserepek kidolgozása finomabb, törőerejük magasabb, jóval a szabványt meghaladó. A formaváltozásnak köszönhetően az alsó oldalhorony kialakítás jobb mechanikai terhelhetőséget biztosít.


A csornai új generáció, vagyis a felújítások tetőcserepei:

TONDACH® Kékes ívesvágású, korábban Hornyolt ívesvágású

TONDACH®Kékes egyenesvágású, korábban Hornyolt egyenesvágású

TONDACH®Pilis ívesvágású, korábban Hornyolt Hódfarkú

TONDACH® Pilis egyenesvágású, korábban Hornyolt Táska

TONDACH® Zemplén ívesvágású, korábban Hornyolt  hullámos ívesvágású

TONDACH®Zemplén egyenesvágású, korábban Hornyolt  hullámos egyenesvágású

 

 

A Tondach tetőcserepekről és a választható színekről bővebben itt tájékozódhat.

Az aktuális akciós árainkat az árlisták menüpontban, vagy ide kattintva éri el.

Tondach tetőcserepekről árajánlatot az ajánlatkérés menüpontban, vagy az info@grandacs.hu e-mail címen kérhet.

 
Tondach termékkatalógus

 

Figyelem! A feltüntetett színek a valóságban eltérők lehetnek!

Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés, weboldal készítésLinkek