2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Velux komfortcsomagok

Rendezés: Ár ABC

Tartsa egyensúlyban otthonát


A VELUX árnyékolók megfelelő kombinációjával egész éven át egyszerűen kezelheti az évszakok támasztotta kihívásokat.

Időnk jelentős részét a négy fal között töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy otthonunkat a lehető legkényelmesebbé tegyük. 
A VELUX árnyékolók kombinált alkalmazása lehetővé teszi, hogy Ön a lehető legtöbbet hozza ki tetőtéri ablakaiból, és ideális beltéri klímát alakítson ki otthonában.

A megfelelő hőmérséklet, fényviszonyok és szellőzés - valamint a rovarok távol tartása - közötti ideális egyesúly gyakran csak több, különböző típusú árnyékoló kombinálásával biztosítható. A VELUX rolók minden helyiségbe ideális megoldást kínálnak.

DOP komfortcsomagFutárral szállítható termék

VELUX fényzáró roló és külső hővédő rolóA hővédelem és teljes fényzárás kombinációja.Az árnyékoló színének kiválasztásához segítséget a termékleírásban talál!

DOP komfortcsomag
FHC komfortcsomag Futárral szállítható termék

VELUX duo fényzáró energiaroló és külső hővédő roló.Maximális kényelem: hővédelem, teljes fényzárás és fényszabályozás egyszerre.Az árnyékoló színének kiválasztásához segítséget

FHC komfortcsomag
ROZ komfortcsomagFutárral szállítható termék

VELUX sötétítő kampós roletta és külső hővédő rolóEgyszerű és költséghatékony csomag hővédelemre és sötétítésre.Az árnyékoló színének kiválasztásához segítséget a termékleírásban

ROZ komfortcsomag
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés