2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12

Onduline Classic® bitumenes hullámlemez


Az Onduline bitumenes hullámlemez tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag, mely magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül.
Név Bruttó ár / Kiszerelés
Onduline hullámlemez barna (0,95 m x 2 m)
Cikkszám: 3503
Ár: 4.826 Ft / tábla tábla
Onduline hullámlemez bordó (0,95 m x 2 m)
Cikkszám: 3504
Ár: 4.826 Ft / tábla tábla
Onduline hullámlemez zöld (0,95 m x 2 m)
Cikkszám: 3505
Ár: 5.067 Ft / tábla tábla
Onduline gerincelem barna, bordó, zöld (0,9 m/db)
Cikkszám: 3508
Ár: 2.997 Ft / db db
Onduline műanyagfejű szeg (20 db/tábla)
Cikkszám: 3509
Ár: 25 Ft / db db

Az Onduline ® bitumenes hullámlemez tartós és rendkívül könnyű tetőfedő és falburkoló anyag, mely magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül. Ellenáll a csapadék (nem ázik be, nem rozsdásodik), a szél okozta igénybevételnek (192km/h-ig), gombák, penészképződmények és egyéb kártevőknek. A lemezek nem festettek, hanem impregnáltak, ezért még nagyon extrém időjárási viszonyok között is megtartják eredeti tulajdonságaikat. Öt év vízzárósági garanciát vállal rá a gyártó – amely garancia feltétele, hogy a tető felrakása a gyártó felrakási útmutatója alapján,a rendszertartozékok alkalmazásával történjen.

Legyen szó kerti építményekről, garázsokról, tárolókról, kerti lugasokról, vagy pihenők fedéséről, felújításáról – az Onduline a legjobb választás.


Érdemes Onduline bitumenes hullámlemezt választani, mert könnyen kezelhető, vágható (vágókéssel, kézi vagy elektromos fűrész segítségével), formázható és rögzíthető, így teret enged a tervezői fantáziának. Több színben kapható (bordó, barna, zöld), ráadásul kiváló színmegtartó tulajdonsággal bír. Súlya könnyű, mégis hő-és hangszigetelése a maga nemében egyedülálló. Aki fontosnak tartja a kivitelezésnél a környezetvédelmi szempontokat – az is bátran választhatja ezt a terméket, hiszen az Onduline gyártása során újrahasznosított anyagokat alkalmaznak, ami igazi környezetbarát szemléletmódról tanúskodik.

 

Műszaki adatok


 

Felrakás

Az  ONDULINE ® hullámlemezek felrakása rendkívül egyszerű. Az anyag tulajdonságai és a rendszertartozékok teljes választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen tetőszerkezetre könnyen és gyorsan felrakható - legyen az fa lécezés, teljes aládeszkázás, beton vagy fémszerkezet, hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli tető, sík vagy íves felület, alacsony vagy magas tetőlejtés illetve függőleges falfelület. 

 

A fedést a tető uralkodó széliránnyal szemben fekvő részén kell kezdeni. Minden második sor (függőlegesen vágott) fél tábla eltolással indul. A tartósság és a garancia biztosítása érdekében táblánként 19 szeg vagy csavar használata ajánlott. Az eresznél, az átfedéseknés és a gerincnél minden hullámot le kell szegelni.

 

A felrakás eszközei:
Az ONDULINE ® hullámlemezek könnyen vághatók vágókéssel illetve kézi vagy elektromos fűrész segítségével. 

 

Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés, weboldal készítésLinkek