2083 Solymár, Külsővasút út 3369 Hrsz. • Tel.: +36 26 363-042
f
Nyitva: H-P: 07-17, Sz: 07-12
Futárral szállítható termék

Orbay Multi pisztolyhab 750 ml


Nedvesség hatására megkeményedő egykomponensű szigetelő, szerelő és kitöltő poliuretán gyosrhab, környezetbarát hajtógázzal.
Név Bruttó ár / Kiszerelés Szállítás
Orbay Multi 4 évszakos pisztolyhab 750 ml
Cikkszám: 3785
Ár: 1.806 Ft / db rendelésre db

Alkalmazható:

Elsősorban ajtó -és ablakkeretek szerelésénél üregek, hézagok kitöltésére, tömítésére. Csőszereléseknél faláttörések kitöltésére. Tető-, fal-, menyezetcsatlakozások tömítésére, továbbá szigetelésre, ragasztásra.

 

Tulajdonságai:

Profi minőség. Kiválóan tapad szinte minden anyagra, pl: beton, tégla, terméskő, fa, vakolat, különböző fémek és műanyagok (kivéve: polietilén, szilikon, teflon). Nem rohad, hőnek, víznek és a legtöbb vegyi anyagnak ellenáll. Ibolyán túli sugárzástól óvni kell, nem UV álló.

 

Előkészületek:

A hordfelületek legyenek tiszták és terhelhetők. A törmeléket, port és zsírt távolítsuk el. Megtisztított felületet nedvesítsük be. a palackot minden használat előtt 20x jól rázzuk fel, majd a használati utasításnak megfelelően csavarjuk a pisztolyra.

 

Felhasználás:

A szelepemelő billenytű és az állítócsavar szabályozásával a kiáramló habot takarékosan adagoljuk. A hézagot vagy üreget csak félig töltsük ki a csíkonként adagolt habbal. Több réteg bedolgozása esetén a felületet ismételten nedvesítsük meg.

 

Fontos:

Jól szellőztethető helyiségben dolgozzunk, munka közben ne dohányozzunk. Vigyázzunk, hogy a hab a szemünkbe ne kerüljön, használjunk védőruhát, védőkesztyűt. A padlót papírral vagy műanyagtakaróval takarjuk be. A kifröccsent habot azonnal Orbay Multi tisztítóval oldjuk le, mert a megkeményedett hab már csak mechanikus úton távolítható el.

 

Műszaki adatok.

Felhasználható -5°C és +30°C között, az anyag hőmérséklete +15°C és +30°C között legyen. Optimális felhasználás +20-23°C-on 50% páratartalom mellett. Bőrösödik: kb 10 perc után, vágható kb 45 perc után, a hőmérséklettől és a légnedvességtől függően max. 30 mm átmérő esetén. Teljes terhelhetőség 24 óra. Hőálló: -40°C és +90°C között.

 

Raktározás:

Hűvös (10-15°C), száraz, fagymentes helyen, függőleges helyzetben tároljuk. Fekve tárolás esetén a szelep meghibásodhat.

 

A megkeményedett hab nem egészségkérosító hatású.

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Orbay NBS purhabpisztolyFutárral szállítható termék

Kinyomópisztoly purhabhoz

Orbay NBS purhabpisztoly
Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft. © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés, weboldal készítésLinkek